Dunlop Hyperfibre+ Evolution Pro (Nick Matthew)

Dunlop Hyperfibre+ Evolution Pro (Nick Matthew)

Dunlop Hyperfibre+ Revelation 125

Dunlop Hyperfibre+ Revelation 125

Dunlop Hyperfibre+ Evolution

Dunlop Hyperfibre+ Evolution

Dunlop Hyperfibre+ Evolution Pro (Nick Matthew)

€124.95
Dispatch today*
Article Number
105276
  • Buy 2 for €114.95 each and save 8%

Dunlop Hyperfibre+ Evolution Pro squashracket

De Dunlop Hyperfibre+ Evolution Pro is het squashracket van één van de beste squashers ter wereld (3-voudig wereldkampioen), Nick Matthew! De Dunlop Hyperfibre+ Evolution Pro behoort tot de nieuwe squashracket collectie van Dunlop, de Dunlop Hyperfibre+ collectie. Geïnspireerd door de nieuwe technologie die Dunlop heeft toegepast bij de ontwikkeling van deze nieuwe collectie, de Hyperfibre+ technologie. Squashrackets behorende tot deze squashracket collectie bezitten enorm veel power. De Dunlop Hyperfibre+ Evolution Pro is het squashracket met de meeste controle in deze Dunlop Hyperfibre+ collectie.

Tot deze squashracket collectie van Dunlop behoren de volgende squashrackets: Dunlop Hyperfibre+ Evolution, Dunlop Hyperfibre+ Revelation Pro en de Dunlop Hyperfibre+ Revelation 125.

Aan de jeugd is ook gedacht, er is namelijk ook door Dunlop een junior variant uitgebracht: de Dunlop Hyperfibre+ Revelation junior.

Wat de Dunlop Hyperfibre+ Evolution Pro extra speciaal maakt, is de handtekening van Nick Matthew die staat afgebeeld op de shaft van het squashracket.

Power & control zijn de kenmerken van het squashracket Dunlop Hyperfibre+ Evolution Pro. De balans van dit squashracket is: ‘Extra Head Light’, net als het framegewicht van dit squashracket (120 gram). Het snaarpatroon van 14 lengtesnaren bij 19 breedtesnaren is verwerkt in een squashracketblad van 490 cm² (bladformaat oppervlakte). Het materiaal waarvan dit squashracket is gemaakt, staat bekend als ‘Premium Graphite’.

Design

De Dunlop Hyperfibre+ Evolution Pro heeft een zeer opvallend design door de felle kleuren van dit squashracket. Verschillende tinten blauw zijn verwerkt in het frame van het squashracket met diverse kleuraccenten (onder andere zilver en groen). Het is door deze geweldige kleurcombinatie een geweldig squashracket om te zien. De Dunlop Hyperfibre+ Evolution Pro heeft een teardrop frame met een hybride vorm.

Standaard is het squashracket ‘Dunlop Hyperfibre+ Evolution Pro’ voorzien van een witte squashracketsnaar (Dunlop Great White snaar) en een witte squashracket grip (Dunlop Hydramax Pro grip). Eventueel kan bij de aanschaf van dit squashracket bij QSS zowel de bespanning als de grip vervangen worden.

Technologieën van Dunlop

De Dunlop Hyperfibre+ Evolution Pro is voorzien van diverse technologieën van Dunlop, waaronder één van de nieuwste technologieën van Dunlop: de Hyperfibre+ technologie.

De andere technologieën, verwerkt in dit squashracket, zijn: de Aeroprofile technologie, de Parallelstrung technologie, de Aeroskin CX technologie, de Glide Polymer technologie, de Hybrid Cross Section technologie en de Tapered Shaft technologie.

Extra informatie

Het squashracket ‘Dunlop Hyperfibre+ Evolution Pro’ wordt geleverd met een trillingdemper en daarnaast een volledige (zwarte) squashrackethoes.

More Information
Article Number105276
Delivery TimeDispatch today*
BrandDunlop
Item number manufacturer773252
Barcode (GITN)5013317812520
Weight120 gram
Racket typeHybride
Level Match players
ColourBlauw / Zwart / Groen
MaterialHyperfibre+
TechnologyHyperfibre+, Aeroprofile, de Parallelstrung, de Aeroskin CX, Glide Polymer technologie, Hybrid Cross Section, Tapered Shaft
BalanceHead Light
Balance pointextra head light
Racket length685 mm
Head size490 cm2
String Pattern14 x 18
StringDunlop Great White
GripDunlop Hydramax pro white
Included accessoriesTrillingsdemper
Racket coverFull racket cover included (with adjustable shoulder strap)
Production start2017
Write Your Own Review
You're reviewing:Dunlop Hyperfibre+ Evolution Pro (Nick Matthew)
Your Rating