Dunlop Hyperfibre+ Revelation 135 - QSS SILK Edition

Dunlop Hyperfibre+ Revelation 135 - QSS SILK Edition

Dunlop Hyper TI 4.0

Dunlop Hyper TI 4.0

Dunlop Blackstorm Power 3.0

Dunlop Blackstorm Power 3.0

Dunlop Hyperfibre+ Revelation 135 - QSS SILK Edition

QSS heeft het squashracket op een speciale manier opnieuw bespannen met de Dunlop Silk 1.18 op de ideale druk. Hierdoor is de Dunlop Hyperfibre+ Revelation 135 van een goed squash racket veranderd in een geweldig squash racket.
€74.95
Temporarily not available
Article Number
105345

Dunlop Hyperfibre+ Revelation 135 - QSS SILK Edition

De Dunlop Hyperfibre+ Revelation 135 in de QSS SILK Edition. Wat maakt deze versie anders dan de standaard versie. QSS vindt dit squashracket van Dunlop ondergewaardeerd en wij hebben ervoor gekozen deze te upgraden naar een veel hoger niveau waardoor dit racket meer tot zijn recht komt. Af fabriek is dit squash racket erg slecht bespannen met een snaar die is uitgedroogd en tevens nauwelijks sweetspot heeft. Kortom…

QSS heeft het squashracket op een speciale manier opnieuw bespannen met de Dunlop Silk 1.18 op de ideale druk. Hierdoor is de Dunlop Hyperfibre+ Revelation 135 van een matig squash racket veranderd in een geweldig squash racket.

Voordelen:

  • Grotere Sweetspot
  • Sweetspot op de juiste plaats
  • Meer comfort
  • Meer power
  • Meer controle

Echt een aanrader!

Het Squash Racket zelf

De Dunlop Hyperfibre+ Revelation 135 het ultieme power model uit de Hyperfibre racket serie. Door het FAN snaar patroon van 14x18 ontstaat er extra veel power welke versterkt wordt door de 135 gram van het racket zelf. Door de head-light balans voelt het squashracket nog steeds licht aan. Het squash racket voor de squasher die op zoek is naar veel power.

Hyperfibre+

Door de toevoeging van Hyperfibre+ is het racket er stabiel en heeft veel power

Aeroskin CX

Door de toepassing van Aeroskin CX in de laklaag is de luchtweerstand verminderd met 35% hierdoor is het squashracket veel sneller in de lucht. Deze laklaag is geïnspireerd op de huid van een haai.

Parallel Strung

Door het anders boren van de gaten in de frame is het Dunlop op deze manier gelukt om de snaren recht door de sweetspot te laten lopen. Hierdoor is er minder frictie op de snaar en kan deze makkelijke bewegen. Hierdoor is de sweetspot groter geworden en ervaart u meer power controle en spin. Ook is het squashracket wat meer vergevingsgezind.

CX Max

De CX Max techniek is een bepaalde vorm van de buizen waarvan het squash racket is gemaakt. Hierdoor is er minder luchtweerstand. Tevens is ook de sweetspot groter geworden door de concave vorm aan de binnenkant van het blad. Dit geeft ook weer extra sterkte aan het racket zelf door de ronde vorm hiervan.

Tapered Shaft

Door de vorm van de steel geeft deze extra power en stijfheid aan het squashracket.

Glide Polymer

Door de toevoeging van MOS2 mineralen in de bumper ontstaat er minder frictie tussen snaar en bumper. Hierdoor heeft de snaar meer bewegingsvrijheid waardoor er meer power ontstaat met het slaan. Ook is het materiaal duurzamer waardoor de bumper minder slijt dan voorheen.

 

Het Squash racket wordt geleverd met een volledige luxe squash racket hoes en een trillings-demper.

 

 

More Information
Article Number105345
conditionNew
Delivery TimeDispatch today*
BrandDunlop
Item number manufacturer773256
Barcode (GITN)5013317812568
Weight135 gram
Racket type Teardrop / Open throat
Level Match players / advanced players
ColourOranje Zilver
MaterialHigh Module Graphite / Hyperfibre+
TechnologyHyperfibre+, Aeroprofile, de Parallelstrung, de Aeroskin CX, Glide Polymer technologie, Hybrid Cross Section, Tapered Shaft
BalanceHead Light
Balance pointn/b
Racket length686 mm
Head size500 cm2
String Pattern14 x 18
StringGEEN - DOOR QSS Bespannen met Dunlop Silk 1,18 op QSS patroon met grotere sweetspot
GripDunlop Hydramax Pro PU
Included accessoriesTrillingsdemper
Racket coverFull racket cover included (with adjustable shoulder strap)