Karakal Core 110

Karakal Core 110

Head Cyber Tour

Head Cyber Tour

Karakal Core Pro

Karakal Core Pro

Karakal Core 110

€129.95
Dispatch today*
Article Number
175112

Karakal Core 110 Squashracket

De Core Series-rackets worden vervaardigd met Karakal NEXGEN Fast Fiber-grafiet, dat vergelijkbare eigenschappen heeft als Graphene, in combinatie met onze unieke vlechttechnologie die beschikbaar is in onze huidige frames voor snelle vezels. De CORE SERIE is verder verbeterd met de NEXGEN snelle vezelconstructie, dit levert een extra 15% sneller terug in vorm dan conventionele lay-ups die controle, nauwkeurigheid en kracht naar een hoger niveau tillen.

 

De tweede van deze frames is het Core 110-racket, dat dezelfde functies heeft, maar u een ander gewicht biedt, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. De Nexgen FF Core Bridge zorgt voor langere snaren waardoor de sweet spot toeneemt. Deze rackets hebben ook een NEXGEN FF-grafiethandvat en een aandrijfas die de stabiliteit en nauwkeurigheid van het frame verbeteren.

 

Het racket is uitgerust met een kristalheldere doorvoertule en is geregen met onze Hot Zone 120 String in het zwart. Deze worden rond de keel met lussen gewikkeld om ze in positie te houden. Deze stijl van het patroon van de ventilatorsnaar zal het effect hebben van het verschuiven van de sweetspot hoger in het hoofd, waardoor je meer controle hebt. Dit lus-snarensysteem helpt ook om trillingen te verminderen en het racket wordt ook geleverd met een ingebouwde trillingsdemper in de schacht. Dit superlichte squashracket heeft een framegewicht van 110 gram.

More Information
Article Number175112
conditionNew
Delivery TimeDispatch today*
BrandKarakal
Item number manufacturerKS18021
Barcode (GITN)5032032180219
Weight110 gram
Racket typeHybride
Level Match players
ColourZwart/Wit
MaterialFast Fiber
TechnologyNEXGEN Fast Fibre Construction, NEXGEN FF Core Bridge
BalanceBalanced
Balance point360 mm
Racket length685 mm
Head sizecm2
String Pattern14 x 18
StringKarakal Hotzone 120 Rood
GripKarakal PU Super grip
Included accessoriesn/a
Racket coverFull racket cover included (with adjustable shoulder strap)
Write Your Own Review
You're reviewing:Karakal Core 110
Your Rating