Salming Advanced Indoor Sok Zwart

Salming Advanced Indoor Sok Zwart

Salming Advanced Indoor Sok Wit

Salming Advanced Indoor Sok Wit

Salming Ankle Sock Dames(3-Pack)

Salming Ankle Sock Dames(3-Pack)

Salming Advanced Indoor Sok Zwart

€5.95
Dispatch today*
Article Number
435018

Salming Advanced Indoor sokken (uniseks) (kleur: zwart)

In de collectie van QSS treft u geweldige indoor sportsokken van Salming, de Salming Advanced Indoor sokken. Deze sokken zijn uniseks, oftewel geschikt voor heren en dames. De maattabellen die voor deze Salming Advances Indoor sokken gelden, zijn de volgende maattabellen: maat 39 tot en met maat 42 en maat 43 tot en met maat 46. De Salming Advanced Indoor sokken zijn verkrijgbaar bij QSS in de kleuren zwart, wit en blauw.

Design

De zwarte Salming Advanced Indoor sok is voorzien van blauwe kleuraccenten. Daarnaast is de onderkant van de sok grijskleurig, op de onderkant staat in het zwart aangegeven of het de rechter sok betref ‘RIGHT’ of de het de linker sok betreft ‘LEFT’ en op zowel de linker- en de rechter sok staat aangegeven (ook in het zwart) welke maattabel van toepassing is op de sok. Zowel op de zijkant als aan de bovenkant van de sok staat in het wit het merk Salming aangegeven. Daarnaast staat er ook nog het volgende aangegeven op de sok (ook aan de bovenkant): ‘365 PRO TRAINING’, het getal is in het blauw aangegeven en de tekst is in het wit aangegeven.

De Salming Advances Indoor sok is een prettige sportsok om te dragen en ideaal om mee te sporten. Voor squash is deze sportsok bijvoorbeeld ook heel geschikt. Indien u niet van enkelsokken houdt, is deze sportsok een goed alternatief.

Technologie

De Salming Advances Indoor sokken zijn voorzien van de Salming CoolFeel technologie. Salming beschrijft deze technologie als een functioneel concept. Deze technologie is ontworpen om het afvoeren van vocht van de huid naar de sok te verbeteren, zodat het vocht snel verdampt kan worden. Deze technologie draagt bij aan het comfort van deze indoor sportsokken.

More Information
Article Number435018
conditionNew
Delivery TimeDispatch today*
BrandSalming
Item number manufacturer1190620
Barcode (GITN)7391762819492