Salming Ankle Sock Dames(3-Pack)

Salming Ankle Sock Dames(3-Pack)

PCClothing Hoodie (Grey) Unisex

PCClothing Hoodie (Grey) Unisex

Salming Ankle Sock Dames(3-Pack)

€12.95
Dispatch today*
Article Number
435096

Salming enkelsokken (heren) – drie kleuren: navy, cyaan en turquoise

QSS heeft naast enkelsokken voor dames, ook enkelsokken voor heren in de collectie! De Salming enkelsokken – verkrijgbaar per drie paar enkelsokken, in drie verschillende kleuren.

De Salming enkelsokken voor heren kenmerken zich met de volgende hoofdkleuren: navy, cyaan en turquoise. De maattabellen van deze Salming enkelsokken zijn maat 39 tot en met maat 42 en maat 43 tot en maat 46. De enkelsokken van Salming zijn ideale sportsokken. De sokken zijn vrij kort, maar lang genoeg om niet af te zakken en daarnaast zijn deze enkelsokken niet te warm vanwege het lichte materiaal waarvan deze Salming enkelsokken zijn gemaakt. Dit alles werkt comfort verhogend.

De kleurencombinatie van de Salming enkelsokken is ook zeer interessant. De drie hoofdkleuren van de Salming enkelsokken (heren) zijn groen, blauw en cactus flower oftewel donkerblauw, blauw en lichtblauw. Het enkelsokken paar met de hoofdkleur groen heeft navy accenten en een S. vermeld op de bovenrand van de enkelsok in de kleur navyn, net als de L of de R vermeld op de boven- en linker- of rechterkant van de enkelsok.

Het enkelsokken paar met de hoofdkleur blauw heeft oranje accenten en een S. vermeld op de bovenrand van de enkelsokken in de kleur ornje, net als de L of de R vermeld op de boven- en linker- of rechterkant van de enkelsok.

Het enkelsokken paar met de hoofdkleur cactusflower heeft gele accenten en een S. vermeld op de bovenrand van de enkelsokken in de kleur geel, net als de L of de R vermeld op de boven- en linker- of rechterkant van de enkelsok.

More Information
Article Number435096
conditionNew
Delivery TimeDispatch today*
BrandSalming
Item number manufacturer12743375499