Salming Hawk Fluo-Yellow/Black

Salming Hawk Fluo-Yellow/Black

Salming Viper 5 Gunmetal

Salming Viper 5 Gunmetal

Salming Hawk Fluo-Yellow/Black

€139.95
Dispatch today*
Article Number
435204

Salming Hawk Heren Fluo Yellow/Black

De nieuwste squash schoen in het gamma van Salming. De Salming Hawk is op de eerste plaats al een zeer bijzondere schoen om te zien. Wat het uiterlijk uniek maakt is de transparante zool, door de zool heen is dan ok een afdruk van de Hawk (roofvogel) te zien is en de onderkant van het voetbed. Naast dat de Salming Hawk een hele gave squash schoen is, is het ook een erg goede squash schoen. De squashschoen zit, zoals we van Salming gewend zijn, bomvol technieken die ook daadwerkelijk bijdragen aan de kwaliteit. Waaronder het Exoskeleton waardoor je de squash schoen als het ware om je voet heentrekt.

Onderstaand een overzicht van alle technieken die deze squashschoen echt het geld waard maken.

 

Onderstaand een overzicht van alle technieken die deze squashschoen heeft.

 

T.G.S. 62/75

De afstand tussen hiel en bal van de voet is 62% van de schoen. Door de T.G.S. (Torsion Guide System) die a de 62% op een hoek van 75graden is ingezet wordt de stand van de voet zo natuurlijk mogelijk gestimuleerd. Hierdoor buigt de squashschoen dus op exact de juiste plaats.

 

LMS + Dual

Aan de buitenzijde vooraan heeft de squash schoen een vergrote zool wat tevens het zwikken van de enkel tegengaat.

 

Recoil ERF

De middenzool is vervaardigd uit het nieuw ontwikkelde Recoil ERF Foam welke superlicht is en extra hoog verend vermogen heeft. Doordat dit vooral onder de hak verwerkt zit is er meer comfort bij de impact van het uitstappen.

 

Runlite2

De Runlite2 zit in de midden deel van de zool verwerkt deze heeft een extra hoge absorptie hierdoor ontstaat er een extra goed vloer contact met uw voet.

 

Hexagrip

De zeer duurzaam lichtgewicht rubber compound met daarin het Salming Hexagrip patroon wat ontwikkeld is voor de beste grip op alle indoor ondergronden.

 

ExoSkeleton

Doordat de veters vast zitten aan het ExoSkeleton en niet alleen aan de bovenkant va de schoen, trek je als het ware de schoen van onderaf de voet om de hele voet heen. Hierdoor sluit de squashschoen altijd perfect aan.

 

Rollbar

Een vergrote afronding aan de binnenranden van de squash schoen wat zwikken van de voet voorkomt.

 

Ergo Heel cup

Deze zit in de hiel van de squashschoen verwerkt om extra stabiliteit en fixatie van de voet te genereren. Dit is erg van belang voor een goede pasvorm en comfort. Tevens is deze langer dan de gemiddelde Heelcup.

 

More Information
Article Number435204
ConditionNew
Delivery TimeDispatch today*
BrandSalming
Item number manufacturer1239085
GenderMen
ColourFluo Yellow/Black
Suitable for sport(s)Squash, Badminton, Handball
Suitable forIndoor