Tecnifibre Carboflex 130S - S-Gut

Tecnifibre Carboflex 130S - S-Gut

Tecnifibre Carboflex Junior X-Speed

Tecnifibre Carboflex Junior X-Speed

Tecnifibre Dynergy APX 120 (Nele Gilis)

Tecnifibre Dynergy APX 120 (Nele Gilis)

Tecnifibre Carboflex 130S - S-Gut

LET OP!! Racket heeft een S-Gut snaar en een 3/4 hoes.! ATTENTION !! Racket has an S-Gut string and a 3/4 cover.!
€69.90
Dispatch today*
Article Number
115095

LET OP!

Deze versie van de Tecnifibre 130S is een terugkeer van de bestseller die we kennen. Het enige verschil is dat deze niet uitgerust is met de Tecnifibre DNAMX 1,20 snaar en volle hoes. Deze versie heeft een Tecnifibre S-Gut snaar en een 3/4 hoes. verder is het racket 100% identiek.

PAY ATTENTION!

This version of the Tecnifibre 130S is the return of the bestseller we know. The only difference is that it is not equipped with the Tecnifibre DNAMX 1.20 string and full cover. this version has a Tecnifibre S-Gut string and a 3/4 cover. furthermore, the racket is 100% identical.

 

Tecnifibre Carboflex 130S Squashracket

De Tecnifibre Carboflex 130S is het squashracket waarmee nummer vier van de wereld meespeelt,  namelijk Nour El Sherbini.

De Tecnifibre Carboflex 130S is één van de vier squashrackets in de nieuwe Tecnifibre Carboflex squashrackets collectie (2016). De andere drie squashrackets die men terugvindt in deze Tecnifibre Carboflex collectie zijn de volgende drie squashrackets: de Tecnifibre Carboflex 125S, de Tecnifibre Carboflex 135S en de Tecnifibre Carboflex Storm (ook wel bekend als de opvolger van de Tecnifibre Carboflex Speed).

De Tecnifibre Carboflex 130S is een super mooi squashracket om te zien. Dit squashracket is namelijk voorzien van een strakke witte kleur, met flitsende roodkleurige accenten. Zowel de merknaam ‘Tecnifibre’ als de naam van het type squashracket ‘Carboflex 130S’ is aangegeven op het squashracket. Het frame gewicht van dit type squashracket is 130 gram. De constructie van dit squashracket bestaat uit de materialen grafiet en basaltex. Dit squashracket heeft daarnaast een bladformaat oppervlakte van vijfhonderd vierkante meter (500 m²).

De Tecnifibre Carboflex 130S is een competitie squashracket en is geschikt voor een squasher die op zoek is naar kracht, snelheid en reactievermogen in een squashracket.

Er zijn verschillende technologieën van toepassing op dit squashracket. Zo is de Tecnifibre Carboflex 130S voorzien van de Iso Sharp Design technologie, de Basaltex Multiaxial technologie en de Custom Fit Bumper technologie. Deze technologieën zullen hieronder kort omschreven worden.

Iso Sharp Design technologie

De Iso Sharp Design technologie geeft het squashracket meer stijfheid. De verhoogde stijfheid van het squashracket zorgt voor extra kracht, zonder dat het ten koste gaat van de racketsnelheid.

Basaltex Multiaxial technologie

De Basaltex Multiaxial technologie houdt in dat er op strategische positie van het squashracket het materiaal Basaltex is geplaatst. Hierdoor worden de trillingen van het squashracket verminderd en dit heeft een verhogend effect op de feeling van het squashracket.

Custom Fit Bumper technologie

De Custom Fit Bumper technologie is getest door de huidige nummer één squasher van de wereld, namelijk Mohamed El Shorbagy. De vervangbare bumper kan er voor zorgen dat er meer head-light balans bestaat en dit resulteert in een geweldige racketsnelheid.

More Information
Article Number115095
conditionNew
Delivery TimeDispatch today*
BrandTecnifibre
Item number manufacturer12CAR13016
Barcode (GITN)3490150141826
Weight130 gram
Racket type Teardrop / Open throat
Level Match players
ColourWit Rood
MaterialGraphite & Basaltex Multiaxial
TechnologyGraphite & Basaltex Multiaxial, Custom FIT Bumper
BalanceHead Heavy
Balance point355mm
Racket length68,5 cm
Head size500cm2
String Pattern14 x 18
StringTecnifibre DNAMX 1,20 Zwart
GripTecnifibre Squash Dry Grip Zwart
Included accessoriesgeen
Racket coverFull racket cover included (with adjustable shoulder strap)